Muzieknieuws

Na elf jaar weer nieuw album van Acda en De Munnik

foto: Persfoto
  1. Nieuwschevron right
  2. Na elf jaar weer nieuw album van Acda en De Munnik

Ze zijn één van de meest succesvolle Nederlandse muziekduo’s ooit, maar in het afgelopen decennium gingen Thomas Acda en Paul de Munnik elk hun eigen weg. Nu zijn ze terug met een gloednieuw album, genaamd AedM.

De nieuwe plaat van Acda en De Munnik bestaat uit elf liedjes, waaronder de eerder verschenen liedjes Morgen Wordt Fantastisch en de recente single Tussendoor. Het album verschijnt niet alleen op de streamingdiensten, maar ook fysiek, op elpee en als cd met een boek. In dit boek is meer te lezen en te zien over het maakproces van AedM en over de reünie van de heren.

Terug na jaren afwezigheid

Thomas Acda en Paul de Munnik maken sinds het midden van de jaren 90 theatervoorstellingen met liedjes. In de zomer van 1998 beleeft het tweetal zijn landelijke doorbraak met de single Niet Of Nooit Geweest. Daarna volgen nog tal van hits en maken Acda en De Munnik deel uit van De Poema’s, een nevenproject met leden van Van Dik Hout. Het laatste album, ’t Heerst, verschijnt in maart 2012. Na een uitbreide afscheidstournee gaan de twee solo, maar komen in 2021 weer samen op de single Als Ik Je Weer Zie, met Maan en Typhoon.

Luister hieronder naar het album:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie