Muzieknieuws

Netflix komt met Robbie Williams documentaire in 2023

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Netflix komt met Robbie Williams documentaire in 2023

Let me entertain you! Netflix werkt aan een documentaire over popicoon Robbie Williams. De docu zal volgend jaar al te zien zijn, laat de streamingsdienst weten.

Robbie Williams brak door in de jaren '90 als lid van Take That, maar timmerde daarna ook solo hard aan de weg. Om zijn 25-jarige solocarrière te vieren, brengt Robbie Williams album XXV uit, maar er is ook een documentaire onderweg!

In de documentaire worden onder anderen zijn verslavingen, liefdesleven en zijn tijd bij Take That worden belicht. De docu, die wordt geregisseerd door Joe Pearlman, is een diepgaand onderzoek van een wereldwijd icoon en een geboren entertainer die zijn weg moest zoeken door hoogte- en dieptepunten in een carrière van meer dan dertig jaar. De serie bevat exclusieve, nooit eerder getoonde beelden van Williams. De titel van de documentaire is nog onbekend, evenals de releasedatum.

XXV

Volgende maand komt zijn nieuwe album XXV uit, dat Williams ter ere van zijn 25-jarig jubileum als soloartiest opnam. Op het album verzamelt Williams zijn meest succesvolle nummers van de afgelopen 25 jaar. De Brit slaat de handen ineen met het Metropole Orkest voor nieuwe opnames van zijn solohits. XXV verschijnt op 9 september. Die maand is het 25 jaar geleden dat Williams zijn eerste soloplaat Life Thru a Lens uitbracht.

Ster advertentie
Ster advertentie