Muzieknieuws

Maan keert terug met nieuwe single Paranoia

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Maan keert terug met nieuwe single Paranoia

Maan is terug! De zangeres heeft na een break van een jaar woensdag via Vogue aangekondigd dat ze vandaag haar nieuwe single uitbrengt. Je luistert Paranoia hieronder.

De 27-jarige zangeres keert niet zomaar terug in de spotlight. Ze heeft de afgelopen maanden besloten een nieuwe muzikale weg in te slaan. "Verloren in het verkeer en de verkeersborden in Japan werd me één ding heel duidelijk: misschien ga ik het wel over een andere boeg gooien. Het stemmetje dat ik zo lang heb weggedrukt krijgt eindelijk ruimte om te spreken", vertelt ze tegen Vogue. "Het is niet dat ik mijn oude muziek niet meer leuk vind, maar ik ben het ontgroeid."

Uitzoomen

Maan heeft de pauze gebruikt om aan zichzelf te werken. Ze vertelt dat het goed voelt "om uit te zoomen terug te gaan naar de basis, juist als de wereld om je heen de volumeknop opendraait." De zangeres kan iedereen aanraden dat eens in de zoveel tijd te doen. "Dat betekent helemaal niet dat het slecht met je gaat, je kiest alleen voor wat er echt toe doet."

Check hieronder Maans nieuwe track en de bijbehorende videoclip:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie