Muzieknieuws

Elton John neemt afscheid van Brits publiek op Glastonbury: bekijk hier Rocket Man live

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Elton John neemt afscheid van Brits publiek op Glastonbury: bekijk hier Rocket Man live

Gisteren heeft Elton John afscheid genomen van zijn Britse publiek. Hij was de slotact van Glastonbury en het was daarmee ook gelijk zijn laatste optreden op Britse bodem.

De 76-jarige zanger liet aan het begin van zijn show weten: "Ik kan maar beter goed spelen en jullie vermaken." Meer dan 100.000 mensen bezochten het optreden. Het was de eerste keer dat Elton John speelde op Glastonbury, het grootste openluchtmuziekfestival van Groot-Brittannië. "Nooit gedacht dat ik hier ooit zou spelen, maar daar ben ik dan", aldus de Rocketman.

Verrassingsacts

Tijdens zijn show liet hij klassiekers horen als The Bitch Is Back, Candle In The Wind, Benny And The Jets, Tiny Dancer en natuurlijk Rocket Man. Het publiek kon verder rekenen op verschillende verrassingsacts. Zo speelde hij samen met zanger Stephen Sanchez en Killers-frontman Brandon Flowers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Elton John is sinds september 2018 bezig met zijn afscheidstournee, Farewell Yellow Brick Road. Na Glastonbury maakt Elton John deze tour nog af. Hij heeft nog zeven optredens gepland staan, met als afsluiting een concert op 8 juli in Stockholm.

Luister hieronder naar het optreden van Rocket Man live op Glastonbury:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie