Muzieknieuws

Lewis Capaldi komt met nieuw liefdeslied Wish You The Best

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Lewis Capaldi komt met nieuw liefdeslied Wish You The Best

Een documentaire, een optreden met de Jonas Brothers en een tour in de VS. Lewis Capaldi heeft een druk schema, maar dat weerhoudt de 26-jarige zanger er niet van zijn fans te trakteren op nieuwe muziek.

Lewis Capaldi schoof vrijdag aan bij BBC Radio 2 en vertelde daar over zijn nieuwe nummer én de liefde.

Wish You The Best

Zijn nieuwe song Wish You The Best kwam donderdag om middernacht uit en wordt door de zanger zelf omschreven als een "heel vrolijk liedje voor de zomer. Het gaat over iemand die verder gaat en dat je weet dat dat het beste is voor die persoon", vertelt de zanger tegen BBC-dj Scott Mills. "En het enige wat je zegt is: 'Veel succes, ik ben echt blij voor je.' Maar eigenlijk ga je dood vanbinnen en wil je vertellen wat je allemaal aan ze mist en waarom ze bij je moeten blijven."

Het lijkt erop dat zijn nieuwe nummer geen commentaar is op zijn huidige gelukkige liefdesleven. "Ik heb een vriendin en dat gaat heel goed", vertelt de verliefde zanger. "Het is een lieve dame ik voel me er helemaal goed bij."

Luister hieronder de gloednieuwe single.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gilles de la Tourette

Eerder deze maand kwam de documentaire van Lewis Capaldi, How I'm Feeling Now uit op Netflix. De film volgt de zanger op tournee en zijn worsteling met tics en een angststoornis. Vorig jaar maakte Capaldi bekend te lijden aan Gilles de la Tourette, een stoornis die deze tics van oncontroleerbare bewegingen en geluiden veroorzaakt. Bij Capaldi leidt dat bijvoorbeeld tot zenuwtrekkingen, ook op het podium.

De aandoening bedreigt ook zijn toekomst in de muziek, vertelt Capaldi in een interview met The Sunday Times. "Ik haat overdrijven, maar er is een aanzienlijke kans dat ik gewoon moet kappen met muziek."

Ster advertentie
Ster advertentie