Muzieknieuws

DI-RECT brengt nieuwe single OMG It's Happening uit

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT brengt nieuwe single OMG It's Happening uit

Tussen het platspelen van de zomerse festivals door, brengen de mannen van DI-RECT ook nog eens een nieuwe single uit. Beluister OMG It's Happening hieronder!

De leden van DI-RECT gaan een stevige festivalzomer tegemoet. De band uit Den Haag gaf de afgelopen weken al optredens op Pinkpop en Concert at SEA, en heeft in totaal maar liefst 22 festivalshows op de agenda staan.

Tussen al die optredens door, hebben de leden van DI-RECT ook nog de tijd gevonden om de studio in te duiken voor hun nieuwe single, OMG It's Happening. "Het vertrouwen bewaren, daar gaat het om", schrijft de band over de boodschap achter het nummer. "Hoe bang je ook soms zult zijn, het leven is een golf die jou naar je bestemming draagt."

Beluister OMG It's Happening hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Optredens met het Residentie Orkest

Na de zomer houdt de drukte niet op voor DI-RECT, de groep geeft in december drie optredens in Ahoy, waarbij de band (net als onlangs op Concert at SEA) wordt bijgestaan door de leden van het Residentie Orkest. DI-RECT maakte donderdag bekend dat alle drie de shows in Ahoy zijn uitverkocht.

DI-RECT in de NPO Radio 2 Top 2000

Met Soldier On op plek 19 is DI-RECT in de bovenste regionen van de NPO Radio 2 Top 2000 terug te vinden. Het nummer uit 2020 is een van de vijf noteringen in de lijst voor de band.

Ster advertentie
Ster advertentie