Muzieknieuws

Lewis Capaldi is opname met Calvin Harris kwijt

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Lewis Capaldi is opname met Calvin Harris kwijt

De populaire Schotse singer-songwriter Lewis Capaldi en een van de meest succesvolle dj’s ooit, Calvin Harris hebben samen een nummer opgenomen. Maar er is een probleem: de muziek is kwijt…

Capaldi (26), bekend van hits als Someone You Loved en Before You Go, dook 2 jaar terug de studio in met zijn landgenoot. Maar de 39-jarige producer en dj zegt niet zeker te zijn dat het nummer ooit zal worden uitgebracht, omdat Capaldi niet weet waar het is gebleven.

Verloren samenwerking

"We hebben 2 jaar geleden samen een deuntje gemaakt en toen gebeurde er iets mee. Hij zette het op zijn laptop en verloor het toen, of zoiets", vertelt Calvin Harris aan de Sunday Mirror.

De dj liet verder weten blij te zijn om te zien dat het goed gaat met de carrière van Capaldi: "Hij is een geweldige jongen en ook al zijn we geen beste vrienden of zoiets, is het altijd leuk om te zien dat het goed gaat met een Schotse jongen."

Niall Horan

De samenwerking tussen de singer-songwriter en de dj is niet het enige nummer dat misschien het daglicht nooit zal zien. Voormalig One Direction-lid Niall Horan liet onlangs weten aan The Daily Star dat hij en Capaldi samen ook een aantal tracks opnamen. In dit geval is de muziek niet verloren, maar twijfelt Horan of de nummers "goed genoeg" zijn om uit te brengen. “Ze waren duidelijk niet goed genoeg, want dan hadden we ze allang gehoord.”

"Een van hen was eigenlijk redelijk om eerlijk te zijn", nuanceerde hij zijn uitspraak. "Maar je hebt bij een collab één kans en totdat we er allebei absoluut weg van zijn en meer tijd in de studio doorbrengen, heeft het niet veel zin om het uit te brengen."

Ster advertentie
Ster advertentie