Muzieknieuws

Acda en De Munnik, Di-Rect en Flemming naar In Het Volkspark Festival

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Acda en De Munnik, Di-Rect en Flemming naar In Het Volkspark Festival

De organisatie van het In Het Volkspark Festival in Enschede heeft de line-up voor zijn derde editie bekendgemaakt. Zo staan onder anderen Acda en De Munnik en Di-Rect op het affiche.

Het wordt een zinderende zomerdag op zaterdag 13 juli in Enschede, want dan barst het In Het Volkspark Festival weer los in de stad. Naast Acda en De Munnik en Di-Rect staan er ook optredens van Flemming, Marco Schuitmaker, Paul Elstak, Trobi en Sam Hofman op het programma. Zij treden die dag verspreid over drie podia op. Daar tussenin zijn diverse foodtrucks te vinden, een wijnbar en zelfs een speciaalbierpaviljoen.

Trots op 'absolute top'

De organisatie is blij met de headliners. “We zijn er trots op dat met Acda en de Munnik en Di-Rect de absolute top van Nederland naar Enschede komt”, aldus festivaldirecteur Eric van Oosterbaan van Absolutely Fresh, de organisator van In Het Volkspark Festival. “Samen met het feestprogramma in ‘De Tent’ hopen we daar veel mensen in de omgeving een plezier mee te doen op zaterdag 13 juli.” De kaartverkoop voor het festival start op donderdag 16 november om 10.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie