Muzieknieuws

Dit kan je verwachten in de nieuwe documentaireserie van Robbie Williams

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit kan je verwachten in de nieuwe documentaireserie van Robbie Williams

Na een record brekende solo- en boybandcarrière blikt Robbie Williams terug op zijn verleden en een leven in de schijnwerpers. Dit is wat je kan verwachten.

De 49-jarige zanger blikt terug op zijn leven in de nieuwe documentaireserie in samenwerking met Netflix. “Wat mij kapot zou maken, heeft mij ook succesvol gemaakt. Raak het vuur aan, duw wanneer er trekken staat en we zien wel of ik het overleef.” Robbie reflecteert over de keuzes die hij heeft gemaakt in zijn leven. “Ik gaf meer en meer van mezelf tot er niks meer van overbleef.”

Nog nooit eerder vertoont

De documentaireserie is geregisseerd door Joe Pearlman, die kan je kennen van Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now. De vierdelige documentaireserie laat nooit eerder vertoonde beelden zien uit de 30-jarige carrière, vanaf zijn tijd bij Take That tot en met zijn succes als soloartiest en meer. “De doos van Pandora is geopend”, zegt Robbie zelf. Er wordt nu veel besteed aan momenten in Robbies verleden, zoals zijn vermeende relatie met Spice Girl Geri Halliwell en de reden waarom zij uiteindelijk uit elkaar zijn gegaan. De documentaireserie kun je vanaf vandaag bekijken op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie