Muzieknieuws

Davina Michelle scoort TopSong met nieuwe single Heartbeat

foto: Davina Michelle persfoto
  1. Nieuwschevron right
  2. Davina Michelle scoort TopSong met nieuwe single Heartbeat

Davina Michelle begint met een vliegende start aan 2023. Haar gloednieuwe single, Heartbeat, is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

In december 2022 bracht Davina Michelle nog haar single January Without You uit. Die titel bleken gelukkig niet profetisch, want op 5 januari verscheen haar volgende single, Heartbeat. Die track viel meteen in de smaak: de dj's van NPO Radio 2 riepen hem uit tot de nieuwe TopSong.

Bart Arens maakte het nieuws vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! bekend.

Heartbeat van Davina Michelle is de nieuwe NPO Radio 2 TopSong

Eigen tempo

Davina Michelle haalde de inspiratie voor Heartbeat uit haar persoonlijke ervaringen, vertelde ze onlangs bij Jan-Willem Start Op, waar ze het nummer ook live speelde. Ze zingt over het bepalen van je eigen tempo in het leven.

De zangeres lichtte zelf nog even toe waar ze haar inspiratie vandaan haalde. "Er wordt de hele dag aan je getrokken en geduwd, maar uiteindelijk is het belangrijk dat als je ’s ochtends opstaat je zelf zin hebt in de dag", zegt Michelle. "Het is belangrijk dat je dingen doet en onderneemt die je zelf wilt doen. Ik merk dat ik de afgelopen tijd soms wel eens had, de dingen die ik doe, doe ik omdat moet en niet omdat ik het zelf wil. Ik probeer mezelf hiermee ook een beetje te inspireren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Heartbeat of onze eerder verkozen TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan nu op onze TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie