Muzieknieuws

Extra optreden van Sting in AFAS Live aangekondigd

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Extra optreden van Sting in AFAS Live aangekondigd

Sting heeft een tweede concert in AFAS Live aangekondigd. De Britse zanger geeft dit najaar een inhaalconcert in de Amsterdamse popzaal, en doet daar nu een extra optreden bij.

In november 2022 stond Sting in AFAS Live, maar moest hij het optreden vroegtijdig beëindigen vanwege stemproblemen. Diezelfde maand werd er een inhaaloptreden aangekondigd, dat plaats zal vinden op 30 november 2023. Daar is nu een extra concert bijgekomen: Sting staat ook op 1 december op het podium in Amsterdam. De voorverkoop voor het concert begint op vrijdag 31 maart om 10.00 uur.

De shows van Sting zijn onderdeel van zijn My Songs-tournee, waarin de Britse songwriter een greep doet uit zijn succesvolle oeuvre. Daarbij speelt hij een combinatie van solohits en van nummers die hij met The Police uitbracht. Stings zoon Joe Sumner (die in 2007 als frontman van Fiction Plane een hit scoorde met Two Sisters) verzorgt het voorprogramma.

Sting in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2022 is Sting 14 keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000: 7 keer met The Police en 7 keer als soloartiest. De hoogste notering voor de Brit is Fields of Gold op plek 162.

Ster advertentie
Ster advertentie