Muzieknieuws

Ed Sheeran zingt Mr. Brightside met zanger van The Killers


foto: YouTube
  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran zingt Mr. Brightside met zanger van The Killers


Bezoekers van het concert van Ed Sheeran in het Allegiant Stadium in Las Vegas zijn getuige van een wel heel unieke samenwerking. De Britse zanger gaat namelijk in duet met de frontman van de rockband The Killers.

Vanwege de aankomende halloweenfestiviteiten is Ed Sheeran verkleed als het karakter Chucky uit de horrorfilm Child’s Play. “Er is iemand die ik het podium op wil halen”, zegt Sheeran ten overstaande van een volle zaal in de Amerikaanse gokstad. “Hij komt uit Vegas.” Dan betreedt Brandon Flowers van The Killers de bühne en zingen de twee samen het nummer Mr. Brightside. Daarna gaan ze in duet op het Springsteeneske Castle on The Hill.

Vier jaargetijden

Gedurende zijn huidige tournee is Ed Sheeran scheutig met gastoptredens. Ze deelde hij eerder al het podium met onder anderen Eminem en Shawn Mendes. Verleden maand bracht de Brit zijn zesde studio Autumn Variations uit. Na een vijftal albums met mathematische symbolen als albumtitels, maakt hij nu vier platen rondom de vier jaargetijden. De eerste daarvan kwam op nummer 1 binnen in de Album Top 100.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie