Livemuziek
AVROTROS

Deze zaterdag in Muziekcafé: Clouseau en RONDÉ

foto: Damon De Backer
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze zaterdag in Muziekcafé: Clouseau en RONDÉ

Komende zaterdag staan Clouseau en RONDÉ op het podium van Muziekcafé live vanuit De Vorstin! Hieronder lees je hoe je de uitzending bij kunt wonen.

Open voor publiek

Onze deuren zijn volledig open voor publiek. Binnen is er plaats voor 200 personen (let op: de toegang is gratis, maar vol=vol), dus wil je er bij zijn? Dan zien we je graag om 16.00 uur verschijnen in Podium De Vorstin (Koninginneweg 44, Hilversum). Vanuit huis kun je ook meekijken via de NPO Radio 2 livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live.

Clouseau

Vorige week bracht Clouseau hun veertiende Nederlandstalige studioalbum uit! Jonge Wolven is volgens Koen en Kris Wauters een ijzersterke plaat, met eerlijke en verassende nummers. Het klinkt volwassener dan ooit en “je voelt als luisteraar tegelijkertijd onvervalst jeugdig enthousiasme.” De mannen zijn in de songteksten nooit eerder zó openhartig geweest over wat er in hun leven speelt. Zaterdag hoor je er alles over in Muziekcafé!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

RONDÉ

We kennen RONDÉ van heerlijke tracks als Hard To Say Goodbye en de NPO Radio 2 TopSongs Calling en Naturally. Na een bewogen, maar ook succesvolle, tijd vol verandering is de band sterker dan ooit terug. Ze zijn volop aan het touren en vrijdag komen ze met een toepasselijke nieuwe track: Love Myself. Ze kunnen niet wachten om ‘m met ons te delen en wij kunnen niet wachten om de track live in Muziekcafé te horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTube

Wil je alle video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie