Livemuziek
BNNVARA

BLØF & S10 zingen ex-TopSong Laat Me Los in Jan-Willem Start Op

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. BLØF & S10 zingen ex-TopSong Laat Me Los in Jan-Willem Start Op

Hoewel ze vaak genoeg "laat me los" zingen, is het live optreden van BLØF en S10 bij Jan-Willem Start Op! er juist eentje die je hart vastgrijpt en niet meer loslaat.

De TopSong van afgelopen week was in de vertrouwde handen van BLØF en S10, die net als het gros van Nederland erg te spreken zijn over hun samenwerking. "Het is een fantastisch compliment, zeker omdat we niet van dezelfde generatie zijn", aldus Paskal van BLØF. "Ik vind het sowieso een van de grootste complimenten om te krijgen dat jonge mensen nog naar onze muziek luisteren", vervolgt hij.

S10 liet de bal rollen

Je verwacht het misschien net, maar de samenwerking werd geïnitieerd door Stien. Toen ze in Stockholm in de studio was, maakte ze een demo die ze besloot op te sturen naar de band. BLØF maakte de track af en de rest is geschiedenis. Luister hieronder de prachtige liveversie van Laat Me Los.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Benieuwd welk nummer van BLØF Stien zelf had willen schrijven? Luister hieronder het hele gesprek terug.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie