Livemuziek
AVROTROS

Muziekcafé met Ilse DeLange en Claude

foto: Ilse DeLange
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé met Ilse DeLange en Claude

Zaterdag 6 mei komen Ilse DeLange en Claude optreden in Muziekcafé. Wil je de uitzending bijwonen? Hieronder lees je hoe dat kan.

- Locatie: De Vorstin (Koninginneweg 44, Hilversum)
- De toegang is gratis
- Er is plaats voor 200 personen (vol=vol)
- Deuren open om 15.30 uur
- Minimale leeftijd: 10 jaar

Vanuit huis kun je ook meekijken via de NPO Radio 2 livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live.

Ilse DeLange

Op 27 juni dit jaar is het 25 jaar geleden dat de debuutsingle van Ilse DeLange, I’m Not So Tough, uitkwam. Dit jubileum viert ze met veel nieuwe muziek waar haar huidige single Confetti Shotgun onderdeel van is. Speciaal voor deze release heeft ze onlangs een contract getekend bij het Duitse platenlabel Energie Musik. "Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van de “energie” familie, die met heel haar hart in mij en mijn muziek gelooft", zegt Ilse DeLange over deze nieuwe stap. Confetti Shotgun is onderdeel van een nieuw Ilse DeLange-album dat in het voorjaar van 2024 zal uitkomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Claude

De carrière van de 19-jarige Claude Kiambe gaat als een speer. Afgelopen maart won hij de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer en in november staat hij in het voorprogramma van Suzan & Freek in de Ziggo Dome. Claude zou tevens in april in het voorprogramma van de concerten van Stromae staan, maar die werden afgelast wegens gezondheidsredenen van de Belgische zanger. Na zijn monsterhit Ladada (Mon Dernier Mot) heeft hij nu een nieuwe single: Layla.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie