Livemuziek
AVROTROS

Muziekcafé met The Kik en Goldkimono

foto: The Kik
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé met The Kik en Goldkimono

Zaterdag 29 april komen The Kik en Goldkimono optreden in Muziekcafé. Wil je de uitzending bijwonen? Hieronder lees je hoe dat kan.

- Locatie: De Vorstin (Koninginneweg 44, Hilversum)
- De toegang is gratis
- Er is plaats voor 200 personen (vol=vol)
- Deuren open om 15.30 uur
- Minimale leeftijd: 10 jaar

Vanuit huis kun je ook meekijken via de NPO Radio 2 livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live.

The Kik

De mannen van The Kik hebben eerder in Muziekcafé al eens laten zien dat ze heerlijke hertalingen kunnen maken van een aantal Songfestivalklassiekers. Zo hebben ze in 2021 live vanaf het Songfestival in Ahoy Rotterdam covers laten horen van winnende nummers als Waterloo van ABBA en Making Your Mind Up van Bucks Fizz. Afgelopen jaar hebben ze een album uitgebracht onder de naam The Kik Hertaalt Eurovisie, waarmee ze ook de theaters in zijn gegaan. Dit jaar staan ze wederom in de theaters en komende zaterdag keren ze terug in Muziekcafé om een aantal hertalingen te laten horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goldkimono

In 2020 schrijft Goldkimono het nummer To Tomorrow en dan gaat het balletje rollen. De track wordt meteen een zomerhit in Nederland en bereikt tevens de Tipparade in Vlaanderen. Afgelopen jaar is het debuutalbum uitgekomen: The Legend Of The Goldkimono. En ook dit jaar blijft Goldkimono niet stilzitten. Zo staat de band deze zomer op meerdere festivals, waaronder Pinkpop en Concert at SEA, gaan ze vervolgens op clubtour door het hele land én lijkt er een tweede album aan te komen. Ook staat er een nieuwe single op de planning: Lost Inside My Head. Deze zullen ze komende zaterdag live laten horen in Muziekcafé.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie