Livemuziek
AVROTROS

Muziekcafé met Suzan & Freek en Blackbird

foto: Suzan & Freek
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé met Suzan & Freek en Blackbird

Zaterdag 11 maart komen Suzan & Freek en Blackbird optreden in Muziekcafé. Wil je de uitzending bijwonen? Hieronder lees je hoe dat kan.

- Locatie: De Vorstin (Koninginneweg 44, Hilversum)
- De toegang is gratis
- Er is plaats voor 200 personen (vol=vol)
- Deuren open om 15.30 uur
- Minimale leeftijd: 10 jaar

Vanuit huis kun je ook meekijken via de NPO Radio 2 livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live.

Suzan & Freek

Het gaat Suzan & Freek voor de wind. Begin 2022 doet het duo een uitverkochte clubtour langs verschillende podia door Nederland. Rond diezelfde periode verschijnt de single Honderd Keer én ontvangen ze een tweede Edison voor het album Dromen In Kleur. Ook staan ze voor de eerste keer met twee uitverkochte concerten in de Ziggo Dome en in november 2023 gaan ze dit wederom doen. Begin dit jaar verschijnt de persoonlijke documentaire Tussen Jou En Mij en brengen ze de nieuwe single Slapeloosheid uit. "We beginnen het nieuwe jaar met nieuwe muziek, en daar kijken we erg naar uit. In combinatie met onze Netflix-documentaire en de aangekondigde Ziggo Dome shows konden we niet wachten om weer iets nieuws uit te brengen. We hebben er ook dit jaar weer erg veel zin in,” zo stellen ze.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blackbird

Blackbird is de artiestennaam van Merel Koman. Sinds 2017 gaat ze na afronding van het Conservatorium (Jazz) en een carrière als sessiezangeres door het leven als Blackbird. Ze pakt meerdere TopSongs en in 2020 verschijnt haar debuutalbum. Na twee clubtours met haar band, als openingsact van muzikale helden Sheryl Crow & Beth Hart en het winnen van de Limburgse Popprijs 2021 is het tijd voor nieuw werk. Afgelopen februari verschijnt haar nieuwe EP Green Lights. Hier staat ook haar laatste single op: Down Down Down Down. Merel schreef het nummer samen met Martijn Konijnenburg (Goldkimono), Paul Willemsen (Michelle David & the True-Tones) & Suzie Brown.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie