Livemuziek
BNNVARA

Zonder het te weten zingen Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie TopSong live

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Zonder het te weten zingen Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie TopSong live

Een line-up vanjewelste in Jan-Willem Start Op! vanochtend. Niemand minder dan Thomas Acda, Rolf Sanchez én Kraantje Pappie zongen - zonder dat ze het wisten - hun kersverse NPO Radio 2 TopSong live.

Het is geen geheim dat De Vrienden van Amstel Live interessante samenwerkingen teweeg brengt. En ook die tussen Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie is weer een schot in de roos. Het drietal vertrok naar Amerika en schreef daar Missen Zou, hun gloednieuwe single. In San Francisco vonden ze inspiratie genoeg, want op één van de eerste dagen misten ze al een hoop spullen. "Ik had gewoon m'n tas bij me met mijn laptop en m'n paspoort. En ik haal 'm uit de auto en ik zeg nog: 'Jongens ik neem m'n tas mee, want ik heb m'n laptop en m'n paspoort nog nodig deze vakantie'", vertelt Thomas. Niet veel later wordt hun auto leeggeroofd. "Ik zie Kraantje helemaal verslagen: 'Oh nee, al m'n spullen zijn weg'", vertelt Rolf. "Dat was wel een tegenvaller hoor, hé", beaamt Kraantje Pappie.

De laptop van Thomas Acda

Dat weerhield ze er gelukkig niet van om Missen Zou te schrijven. "Ik was de enige nog met een laptop, zodat we alsnog het liedje konden opnemen. Want in heel Californië is geen laptop te koop, door het chiptekort", vertelt Thomas. En zo wil het dat Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie dankzij de enige overgebleven laptop gisteren Missen Zou konden uitbrengen. Maar goed ook, want de single behaalde na één dag al gelijk de NPO Radio 2 TopSong-status.

Beluister hun live optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie