Muzieknieuws

Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie schreven TopSong in Amerika

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie schreven TopSong in Amerika

Thomas Acda grijpt naar de TopSong met zijn vrienden Rolf Sanchez en Kraantje Pappie. Het themalied van Vrienden van Amstel LIVE heet Missen Zou en je hoort 'm aankomende week extra vaak op NPO Radio 2.

De drie muzikanten zagen een roadtripje van San Francisco naar Los Angeles wel zitten en gingen op pad. "Van San Fran naar LA met vrienden en een gitaar... bleek een hele goede keuze te zijn", schrijft Thomas Acda op Instagram.

Missen Zou

De track is het themalied van de aankomende editie van Vrienden van Amstel LIVE en is een ode aan alles wat we de afgelopen jaren hebben moeten missen. Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie spelen hun nieuwe nummer vanochtend live in Jan-Willem Start Op. Daar verraste Bart Arens ze met het heuglijke nieuws dat ze ook nog eens de TopSong te pakken hebben. Luister hieronder het fragment van de bekendmaking terug. De beelden van het optreden vind je later op onze website.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Missen Zou of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie