Livemuziek
BNNVARA

SERA maakt indruk met akoestische versie van She Kissed Me First

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. SERA maakt indruk met akoestische versie van She Kissed Me First

SERA liet de scheurende gitaren thuis en trakteerde je vanochtend bij Jan-Willem Start Op! op een speciale akoestische versie van She Kissed Me First.

Dat SERA's muzikale carrière een vliegende start heeft gehad, is geen geheim. Ze zong op de verjaardag van Cristiano Ronaldo, haar tweede single Take A Chance werd een gigantische hit én ze speelde onlangs voor het eerst voor 40.000 mensen. Jan-Willem volgde haar begin dit jaar voor de documentaire 'Sera', die morgenavond op televisie zal komen. Toen zei SERA al dat 2022 een klapper van een jaar zal gaan worden. En ze isl lekker op weg. In mei bracht ze haar derde single She Kissed Me First uit. Een persoonlijk nummer, waarin SERA vertelt hoe ze haar huidige vriendin ontmoette. In de originele single zitten flink wat scheurende gitaren, maar vanochtend hoorde je in Jan-Willem Start Op! een unieke, uitgeklede versie van She Kissed Me First.

Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie