Livemuziek
AVROTROS

Muziekcafé met RONDÉ en MEAU

foto: RONDÉ
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé met RONDÉ en MEAU

Zaterdag 1 oktober komen RONDÉ en MEAU optreden in Muziekcafé. Wil je de uitzending bijwonen? Lees hieronder hoe dat kan.

- Locatie: Podium De Vorstin (Koninginneweg 44, Hilversum)

- De toegang is gratis

- Er is plaats voor 200 personen (vol=vol)

- Deuren open om 15.30 uur

- Minimale leeftijd: 10 jaar

Vanuit huis kun je ook meekijken via de NPO Radio 2 livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live.

RONDÉ

RONDÉ ontstaat in de lente van 2014 uit een schoolopdracht van de Herman Brood Academie. Nu acht jaar later hebben ze flink naam gemaakt in de Nederlandse popindustrie en heeft RONDÉ hit na hit te pakken. De afgelopen periode heeft voor veel verandering gezorgd bij de band. Na het vertrek van bandlid Adriaan moest er een knoop worden doorgehakt: valt de band nu uit elkaar of verder als viertal? De band groeit nog sterker naar elkaar toe en vonden een gevoel van urgentie terug. Dat resulteerde in nieuwe muziek. Afgelopen week is de nieuwe single Bright Eyes uitgekomen, een nummer met een rocky sound.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MEAU

In het najaar van 2021 kwam haar single Dat Heb Jij Gedaan uit deze werd in november TopSong op NPO Radio 2. Het nummer kwam als nieuwkomer in de Top 2000 te staan op plek 1298. Vervolgens ging het heel snel met de carrière van MEAU. Ze speelde dit jaar onder meer op Lowlands, Concert at SEA en Pinkpop! Nu is daar haar nieuwste single uit Blijven Rijden. Ook deze track is direct TopSong geworden op NPO Radio 2. Zaterdag is ze te gast in Muziekcafé.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie