Livemuziek
AVROTROS

Muziekcafé met Ilse DeLange en Ferdi Bolland

foto: Ilse DeLange
  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé met Ilse DeLange en Ferdi Bolland

Zaterdag 24 september komen Ilse DeLange en Ferdi Bolland optreden in Muziekcafé vanuit De Vorstin! Wil je de uitzending bijwonen? Lees hieronder hoe dat kan.

Wil je de uitzending bijwonen?

- Locatie: Podium De Vorstin (Koninginneweg 44, Hilversum)

- De toegang is gratis

- Er is plaats voor 200 personen (vol=vol)

- Deuren open om 15.30 uur

- Minimale leeftijd: 10 jaar

Vanuit huis kun je ook meekijken via de NPO Radio 2 livestream. Check ‘m zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur via de NPO Radio 2 app of nporadio2.nl/live.

Ilse DeLange

Ilse DeLange is niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek, voor én achter de schermen. Afgelopen mei heeft ze samen met Matthijs van Nieuwkerk het televisieprogramma POP22 gemaakt, waarin Nederlands talent een podium kreeg. Ook heeft ze een eigen platenlabel, Spark Records, waar onder andere Hannah Mae en Anique een contract hebben. Dit najaar gaat Ilse zelf weer op tour in Nederland. Eind augustus is haar nieuwe single Willing uitgekomen. Het liedje gaat over nooit de kracht verliezen om opnieuw te proberen, altijd een open hart houden en het altijd alles geven wat je hebt. Het werd direct TopSong op NPO Radio 2. Komende zaterdag is ze te gast in Muziekcafé.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ferdi Bolland

Zanger en producer Ferdi Bolland doet dit seizoen mee aan het televisieprogramma Beste Zangers. Ferdi is jarenlang een duo geweest met zijn broer Rob onder de naam Bolland & Bolland. De broers hebben liedjes geschreven voor onder andere Falco (o.a. Jeanny en Rock Me Amadeus). Het nummer In The Army Now werd bij Bolland & Bolland al een hit. Later heeft Status Quo het nummer gecoverd - met Bolland & Bolland als producers - en werd het wereldwijd bekend. Deze week staat Ferdi zelf centraal in Beste Zangers en is hij te gast in Muziekcafé.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie