Livemuziek
BNNVARA

Krystl speelt bijzondere Beatles-cover van Here Comes The Sun

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Krystl speelt bijzondere Beatles-cover van Here Comes The Sun

Krystl en haar band kwamen woensdagavond langs bij Giel. Naast haar eigen single Good For You, Good For Me speelt ze ook een bijzondere cover uit de NPO Radio 2 Top 2000.

De zangeres speelt het nummer Good For You, Good For Me, gelijknamig aan de titel van haar nieuwste album. Krystl legt uit waar de titel vandaan komt: “De hele plaat gaat over een relatie die is uitgegaan. Uiteindelijk kom je er achter dat het voor allebei goed is zo. Dat is dan ook de boodschap van het nummer en de hele plaat. Het duurde even voor dat die realisatie kwam, dat het goed is zoals het nu is.”

Good For You, Good For Me

Het album Good For Your, Good For Me verscheen augustus 2022 en bestaat uit zeven nummers. In die zeven songs neemt Krystl je mee in de verschillende fases waar je doorheen gaat na een break-up. Niet alleen het getal zeven komt terug in het aantal nummers, voor de gelegenheid heeft Krystl ook zeven soorten piano’s meegenomen naar de Speelplaats. Voor bandlid Kobus Groen is een van die nieuwe instrumenten in ieder geval een uitdaging: “Het moet ook nog maar blijken of ik dit kan bespelen, ik heb hem vandaag gekocht, hij komt echt net pas uit de doos.”

Luister hieronder naar Good For You, Good For Me live bij Giel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Here Comes The Sun

Krystl kiest ervoor om een cover van het Beatles-nummer Here Comes The Sun te gaan spelen. Krystl vertelt dat ze twee weken geleden meewerkte aan een ceremonie. "Ik was aan het begeleiden met zang en gitaar. Toen speelde ik dit nummer, wat heel bijzonder was en dacht ik waarom speel ik deze ook niet vanavond."

Luister hieronder naar Here Comes The Sun van Krystl.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Giel

Je hoort Giel maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie