Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Jan-Willem verrast Benny Sings met Gouden Notekraker nominatie

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem verrast Benny Sings met Gouden Notekraker nominatie

Benny Sings ging niet met lege handen naar huis na z'n optreden bij de ochtendshow. Jan-Willem Roodbeen verraste hem namelijk met een Gouden Notekraker nominatie.

Zanger en producer Benny Sings kan hele grote artiesten tot zijn fans rekenen. Zo zijn John Mayer en Anderson .Paak groot liefhebber van zijn muziek. "Het is ook gewoon musicians music. Het is voor muzikanten makkelijker in te voelen waar het lekkere dingetje zit, dan voor de mainstream", vertelt Benny Sings in Jan-Willem Start Op. Zijn nieuwe single Miracles wordt door velen vergeleken met de Bee Gees, vanwege de koortjes en harmonie. "Dat hoor ik vaker, ja. Maar ik snap de vergelijking niet helemaal", reageert de zanger.

'Jij zit ertussen'

De hele week verheugde radio-dj Jan-Willem Roodbeen zich al op de komst van Benny Sings. Niet alleen vanwege zijn live optreden, maar ook omdat Jan-Willem in de nominatiecommissie van de Gouden Notekraker zit. Een zeer prestigieuze prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door vakgenoten aan andere muzikanten. "En ik kan je vertellen, jij zit ertussen!", vertelt Jan-Willem aan de zanger. "Hoppa! Heel cool, heel cool!", reageert Benny Sings.

Check z'n live optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie