Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Jeroen: 'Ik ben de maggi in de soep'

  1. Nieuwschevron right
  2. Jeroen: 'Ik ben de maggi in de soep'

Vanaf maandag is het zo ver. Vanaf maandag is Jeroen de maggi in de soep! Gelukkig is hij nog wel meer dan dat. In een interview met AD laat hij alvast zijn licht schijnen over de nieuwe ochtendshow van NPO Radio 2.

Jeroen Kijk in de Vegte heeft er al een lange carrière op zitten in de radiowereld. Zo begon hij ooit bij een lokaal radiostation, maar groeide al snel door naar programma's als Jensen In De Middag, ruuddewild.nl en de ochtendshow van Q-Music. Sinds een paar jaar is hij weer te horen op NPO Radio 2 met Bureau Kijk in de Vegte en daar mag hij nu nog een programma aan toevoegen, namelijk Jan-Willem Start Op!.

Maggi in de soep

In de nieuwe ochtendshow neemt hij de rol van side-kick op zich. Want zoals hij zelf zegt in een interview met AD: "Ik ben de sidekick. Zeg maar de maggi in de soep. Ik ben er voor het ontregelen, aanvullen, het luchtige, maar ook de goeie verhalen. Van politici, de hoofdrolspelers van de dag, of de luisteraars zelf. Het is een prettig idee om een slinger aan de dag te geven voor de luisteraars."

Nieuwsgierig naar het hele interview? Klik dan snel hier!

Ster advertentie
Ster advertentie