Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Danny Vera brengt nieuwe single uit op zijn verjaardag

  1. Nieuwschevron right
  2. Danny Vera brengt nieuwe single uit op zijn verjaardag

Wie jarig is, trakteert! Danny Vera blaast vandaag 44 kaarsjes uit en kondigt bij Jan-Willem Start Op zijn nieuwe single aan.

Het was een vroeg belletje voor Danny Vera, "het is midden in de nacht man". Gelukkig werd hij wel vrolijk wakker gemaakt met een verjaardagsliedje. Hoe de zanger zijn verjaardag gaat vieren? Met een kringverjaardag natuurlijk, wel in de achtertuin. "Met blokjes kaas van die zwetende en leverworst met zo'n hard randje".

Gearresteerd voor wildplassen

De nieuwe single staat op zijn album 'The New Now' en begint met de zin: 'I was arrested on the night we kissed'. Deze tekst is gebasseerd op een waargebeurd verhaal. Op de avond dat Danny Vera zijn vrouw leren kennen, werd hij namelijk gearresteerd voor wildplassen.

Na een avondje stappen, had hij haar netjes thuisgebracht. Op weg naar zijn eigen huis, kon hij het niet meer ophouden. Terwijl hij tegen een prullenbak stond te plassen, kwam er iemand achter hem staan. "Ik zei: 'Je moet oprotten', want ik dacht dat hij mijn portemonnee ging pakken. Toen keek ik achter mij en toen was het iemand met een helm en een bijpassend pak".

Check hieronder het hele gesprek:

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie