Gijs 2.4
KRO-NCRV

Win een duet met Waylon: Stem op jouw favoriet!

foto: KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Win een duet met Waylon: Stem op jouw favoriet!

Gijs mag tijdens zijn programma Gijs 2.4 een hele bijzondere prijs weggeven. Eén lucky luisteraar wint namelijk een duet met niemand minder dan Waylon tijdens een van zijn concerten in Ahoy.

De top vier is inmiddels bekend. Zij hebben deze week de kans al gekregen om live op de radio een duet met Waylon te zingen. Nu is het echter aan het publiek om de winnaar van de hoofdprijs te kiezen: met Waylon optreden in Ahoy!

En je kunt kiezen uit...

Femke Hengeveld

"Een dag niet gezongen is een dag niet geleefd", zo luidt de Whatsapp-bio van de eerste deelnemer. Femke Hengeveld is 31 jaar en werkt in de pleegzorg. Al vanaf jongs af aan had ze de droom om zangeres te worden. Van muziek leven is helaas nog niet gelukt, maar gelukkig kunnen de bewoners in het verpleegtehuis ook genieten van haar gezang. "Als ik aan het werk ben zing ik lekker veel met de bewoners. Dit vinden ze altijd heel leuk!"

Dolce Beringer

Al vanaf haar zevende levensjaar had Dolce een gigantische passie voor muziek. Nu is ze vijftien en helemaal klaar voor een zangcarrière. Ze deed eerder dit jaar mee aan The Voice Kids, maar is daar helaas niet tot in de finale gekomen. Gelukkig zit dat haar carrière niet in de weg. Met de RTL Talent Academy kreeg ze al snel de kans om met musicals door heel het land op te treden. Is haar volgende uitdaging een duet met Waylon in Ahoy?

Martin Warmerdam

Als derde mag Martin Warmerdam een nummer van Willeke Alberti ten gehore brengen, samen met Waylon. En daar is hij ontzettend blij mee. Martin houdt van het levenslied en zingt dit al ruim negen jaar op allerlei plekken. Maar zingen is niet het enige wat hij doet. Ook geeft deze 56-jarige kandidaat les in elektrotechniek op een ROC en heeft hij een bouwbedrijf. Zijn studenten volgen Martins zangcarrière op de voet. Die zullen dus ook zeker stemmen om hem naar dat grote podium in Ahoy te krijgen.

Tessa Biersma

Ook voor Tessa Biersma is zingen (nu nog) haar voornaamste hobby. Naast haar werk als oncologieverpleegkundige zingt ze in een countryduo samen met haar gitaarleraar. Dit valt prima te combineren. Op werk speelt ze regelmatig voor patiënten, om emoties los te krijgen en ook als uitlaatklep voor zichzelf. Daarnaast gaat ze al jaren met haar ouders naar Waylons concerten. Deze actie is dus op haar lijf geschreven!

Een spontane winactie

Tijdens een bezoek aan de studio van NPO Radio 2 kwamen Waylon en Gijs tot een een wel hele bijzondere spontane winactie. Je krijgt namelijk de kans om niet een, maar twee keer op te treden met Waylon. Een keer live op de radio en een keer live in Rotterdam Ahoy voor ruim 17.000(!) man.

Ster advertentie
Ster advertentie