Gijs 2.0
KRO-NCRV

"Er komen bezoekers uit zo'n 70 landen naar mijn show in Nederland"

  1. Nieuwschevron right
  2. "Er komen bezoekers uit zo'n 70 landen naar mijn show in Nederland"

Over een maand geeft Armin van Buuren zijn allergrootste show op Nederlandse bodem. Goede reden om onder het genot van een broodje samen met Gijs terug te blikken.

Armin van Buuren: 'Ik ben best gespannen voor deze show in de Amsterdam ArenA'

DJ Armin van Buuren zit al 20 jaar in het vak en dat kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. "Ik heb geen zin in een oudelullentour, we doen één keer een knallende show en iedereen komt naar Nederland voor dat ene weekend." Alle artiesten waarmee hij de afgelopen jaren op het podium heeft gestaan, zullen ook aanwezig zijn bij 'The Best Of Armin Only', vertelde hij in Gijs 2.0. "Het is echt heel moeilijk om 20 jaar carrière, al die muziek die ik heb uitgebracht, in vier uur samen te vatten. Een hele hoop dingen kan ik gewoon niet doen want er is gewoon te weinig tijd." En zelfs na al de jaren is zo'n show in Nederland echt spannend voor hem!

Armin van Buuren: 'Kinderen kunnen nu ook naar mijn show!'

Een drumband, 45 dansers én het grootste LED-scherm ooit: niks wordt aan het toeval overgelaten om er één groot feest van te maken! En hij maakt ook een show die geschikt is voor het hele gezin: "Ik krijg altijd zoveel mail of ik iets wil doen voor alle leeftijden. Kinderen van onder de achttien willen ook heel graag naar een Armin van Buuren-show. Dus 6 mei doe ik een test van de show die ik later ga doen in de Arena."

Naast zijn grote soloshow in de Amsterdam Arena en de wekelijkse Ibiza-feesten in de zomer, heeft Armin dit jaar nog meer om naar uit te kijken. Zo is het optreden op Tomorrowland het echte hoogtepunt van het jaar, vertelde hij aan Gijs.

Armin van Buuren staat op 12 en 13 mei in de Amsterdam Arena met 'The Best of Armin Only'.

Ster advertentie
Ster advertentie