Giel

Loïs Lane covert ABBA's Mamma Mia bij Giel

foto: Still
  1. Nieuwschevron right
  2. Loïs Lane covert ABBA's Mamma Mia bij Giel

De uitzending van Giel werd woensdagavond verrijkt met een bezoek van Loïs Lane. De groep, bestaand uit Suzanne en Monique Klemann, zong een ABBA-klassieker, en presenteerde een nieuwe versie van een van de bekendste Loïs Lane-tracks.

Iets ouder en – volgens de zussen zelf – iets rommeliger in het gezicht, maar voor Loïs Lane voelt het alsof ze nooit weg zijn geweest. Met nieuwe én oude muziek betreedt Loïs Lane opnieuw het podium. Monique: "Qua muziek vind ik het er alleen maar beter op geworden."

Mamma Mia

Om het aftellen naar de Top 2000 iets dragelijker te maken, coveren de twee een nummer uit de lijst der lijsten. Monique geeft aan dat het duo al jarenlang nummers van ABBA in het repertoire heeft. De keus valt uiteindelijk op een van de grootste klassiekers van de Zweden: Mamma Mia.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

It’s The First Time

De dames brachten afgelopen oktober It’s The First Time uit in een nieuw jasje. "Wij vinden de jaren zeventig sound zo te gek dat we die eroverheen hebben gegooid," vertelt Monique. "Daarom hebben we het nummer eigenlijk opnieuw uitgebracht. De eerste versie van It’s The First Time kwam echt uit de koffer van de producer rollen. Zoals we het zelf graag wilden horen was meer met de soul, Marvin Gaye sound," vult Suzanne aan. Op de speelplaats zingt Loïs Lane hun nieuwe versie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Giel

Elke maandag t/m vrijdag verzorgt Giel het avontuur in het avonduur. Hij maakt van 22.00 tot 00.00 uur de laatste show van Nederland, met artiesten, livemuziek en... jou! Laat dus van je horen via de gratis NPO Radio 2-app, want Giel is Gevarieerd, Interactief En Live.

Ster advertentie
Ster advertentie