Festival

Benjamin Herman loodst je door de line-up van North Sea Jazz

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Benjamin Herman loodst je door de line-up van North Sea Jazz

Komend weekend barst North Sea Jazz eindelijk weer los! Welke artiesten mag je niet missen in Rotterdam? Benjamin Herman deelt zijn tips in de podcast Get In.

Met tientallen optredens per dag wordt Rotterdam komend weekend overspoeld door een stortvloed aan muzikaal talent. Heb je last van keuzestress bij het zien van het programma, of wil je je juist laten verrassen? In de podcast Get In van NPO Radio 2 Soul & Jazz kiest Benjamin Herman, die zelf met New Cool Collective ook op North Sea Jazz optreedt, de artiesten waar hij het meest naar uitkijkt.

Per dag maakte hij een overzicht van de North Sea Jazz-acts die hij als onmisbaar beschouwt. Beluister de afleveringen hieronder, of vind ze in je favoriete podcast-app!

#166 - NSJ Friday - Get In! met Benjamin Herman

#167 - NSJ Saturday - Get In! met Benjamin Herman

#168 - NSJ Sunday - Get In! met Benjamin Herman

NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz 2022

Na twee jaar zonder North Sea Jazz vindt het festival dit jaar eindelijk weer plaats! Het belooft een schitterende editie te worden, met optredens van onder anderen Alicia Keys, Nile Rodgers & Chic, Gregory Porter, Diana Ross, Michael Kiwanuka, Lady Blackbird, Lianne La Havas en Nona.

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli komt NPO Radio 2, tussen 22.00 en 00.00 uur, live vanaf North Sea Jazz met optredens en exclusieve akoestische live-sessies van North Sea Jazz-artiesten. Houd de website in de gaten voor meer informatie over de programmering van de sessies.

Soul Night ABC

Op vrijdag 8 juli van 16.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 9 en zondag 10 juli van 07.00 tot 22.00 uur is op NPO Radio 2 tijdens het North Sea Jazz-weekend het Soul Night ABC te horen. In Soul Night ABC komt de beste soul, jazz en funkmuziek op alfabetische volgorde voorbij. Alle letters uit het alfabet worden behandeld. Geef jouw favoriete soultracks door via de gratis NPO Radio 2 app!

Ster advertentie
Ster advertentie