Festival

Suzan & Freek: 'Concert at SEA is een van de beste festivals om op te mogen spelen'

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Suzan & Freek: 'Concert at SEA is een van de beste festivals om op te mogen spelen'

Dit jaar staan Suzan & Freek voor alweer de vierde keer op Concert at SEA, net zo vaak als ze in november in de Ziggo Dome staan. Vanochtend werd bekend dat alle shows in Amsterdam zijn uitverkocht. Reden genoeg om eens met het muzikale duo bij te kletsen.

Suzan & Freek zitten er relaxt bij, backstage op Concert at SEA. "De sfeer is hier altijd erg goed, heel gezellig. We komen hier ook altijd erg vroeg voordat we moeten spelen."

'Als de zon schijnt, zijn wij erbij'

Het is alweer de vierde keer voor Suzan & Freek dat ze op Concert at SEA staan. "En iedere keer lekker weer", zegt Freek. "Nooit meer regen. Dus als de zon schijnt, zijn wij erbij!" grapt de zanger, refererend naar de song Nooit meer regen die recent nog TopSong was op NPO Radio 2.

Op de ochtend van de show op Concert at SEA werden Suzan & Freek alvast goed wakker, want al hun shows in de Amsterdamse Ziggo Dome zijn uitverkocht. "We werden wakker en het eerste wat we zagen was het bericht dat alles uitverkocht was. Niet normaal."

Video niet beschikbaar

Suzan & Freek speelde op de derde dag niet alleen op het podium Zeeland, maar speelde ook op grote hoogte speciaal voor ons tijdens een livesessie! Check hier hun versie Nooit Meer Regen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nagenieten: NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA

Van 22 t/m 24 juni vond Concert at SEA plaats en NPO Radio 2 was er ook het hele weekend bij. Check hier onze overzichtspagina met interviews, speciale optredens en meer!

Ster advertentie
Ster advertentie