Festival
AVROTROSBNNVARAKRO-NCRV

Luister terug: drie uur durende mix van Wouter en Frank op North Sea Jazz

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister terug: drie uur durende mix van Wouter en Frank op North Sea Jazz

Op zaterdagavond waren Wouter van der Goes en Frank van 't Hof te horen op het Tigris-podium op North Sea Jazz met een drie uur durende set. Gelukkig is alles terug te luisteren!

De zaterdagavond werd dansend afgesloten met de NPO Radio 2 Soul Night met Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof: een avond boordevol funk, soul, classic disco en af en toe een mespuntje jazz.

Luister hieronder naar de podcast-aflevering:

Wout en Frank op North Sea Jazz (Set van 3 uur in the mix) - NPO Radio 2 Soul Night

NPO Radio 2 Soul Night

De NPO Radio 2 Soul Night is dé plek voor de beste soul, disco en funk. Elke week afleveringen van Wouter van der Goes, Corné Klijn, One'Sy Muller, Frank van 't Hof en Jeroen Kijk in de Vegte. Luister hier naar meer afleveringen.

Nagenieten: NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz

Van 8 t/m 10 juli hoorde je NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz. Check hier onze overzichtpagina met interviews, sessies en meer!

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie