Festival

Flemming presenteert nieuw repertoire op HIER Festival

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Flemming presenteert nieuw repertoire op HIER Festival

Ruim twee weken na de release van zijn debuutalbum gaf Flemming een spetterend optreden op HIER Festival. De zanger vertelt aan Frank van 't Hof hoe goed het publiek in Rotterdam op zijn nieuwe songs reageerde.

Frank van t Hof bespreekt samen met Flemming een bijzondere gebeurtenis van 2,5 week geleden: “Ja dat was echt te gek, dat was mijn albumrelease. Dat was echt een moment in mijn carrière, wel echt een mijlpaal en een stempel: dit is Flemming.”

Nieuwe songs

In Hotel Arena gaf Flemming voor een handjevol mensen een show, waar hij zijn nieuwe album presenteerde. “Mijn album was toen nog niet uit, dus mensen konden het niet van tevoren checken. Het was een avond vol onbekende muziek, met daarbij de hits. De respons en energie was zo tof. Het voelde helemaal niet als een show waarbij het publiek de nummers niet kenden.”

Het was dan ook de eerste keer dat Flemming zijn nieuwe repertoire liet horen aan het grote publiek op het podium bij HIER Festival. “De reacties waren heel goed, je ziet mensen ook al echt meezingen met de nummers. Het was dan ook te gek om een show van een uur te doen.”

De 26-jarige zanger heeft al zin om volgende zomer te gaan knallen. “Ik mag al wel zeggen dat ik op de main stage van Paaspop sta”, vertelt de zanger stralend. Op de vraag wat bovenaan zijn lijstje staat twijfelt Flemming geen moment: “Pinkpop”.

Bekijk het volledige interview hieronder:

Ster advertentie
Ster advertentie