Ekdom In De Ochtend

De Kluis: The Rembrandts - 'Just The Way It Is, Baby'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kluis: The Rembrandts - 'Just The Way It Is, Baby'

'Die ene' ken je natuurlijk wel, maar 'die andere'? Die heeft Nederland nooit weten te veroveren. The Rembrandts uit De Kluis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Er zijn heel veel one-hit-wonders in de muziek, maar dat een groep één goede hit maakt, betekent dat ze in ieder geval muziek kan maken. Regelmatig gebeurt het alleen dat je na die ene hit nooit meer wat van de groep hoort. The Rembrandts is daar een schoolvoorbeeld van.

Friends

Je kent deze band natuurlijk van 'I'll Be There For You', die enorm populaire themesong van die enorm populaire serie. Ja, Friends dus. Maar voor die wereldhit die je nog steeds vaak op je radio hoort, was er al een debuutplaat met de toepasselijke titel The Rembrandts.

Hitje

Daarop stonden een paar leuke liedjes, waaronder 'Just The Way It Is, Baby'. Deze kwam nog uit als single en werd een wereldwijde hit. In het ene land groter dan in het andere. Het haalde behoorlijke airplay en wist plekjes te veroveren in de charts. Gek genoeg kwam het in Nederland niet verder dan de tipparade.

Gelukkig spitte Gerard ook altijd die lijsten door, anders had je dit pareltje mooi gemist en dat zou zonde zijn geweest.

>> Alle liedjes uit De Kluis in één handige playlist

De Kluis: The Rembrandts - 'Just The Way It Is, Baby'

Ster advertentie
Ster advertentie