Ekdom In De Ochtend

De Kluis: Sea Level - 'That's Your Secret'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kluis: Sea Level - 'That's Your Secret'

Goede plaat leren kennen dankzij Rob Stenders!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sommige Kluis-plaatjes komen zomaar ineens aanwaaien. En hoewel deze plaat uit de seventies komt, leerde Gerard 'm pas dit weekend kennen. Allemaal dankzij Rob Stenders! Thanks, Robbie, voor 'That's Your Secret' van Sea Level.

Top 50 voor Gerards 40e

Gerard kreeg voor zijn verjaardagspartijtje namelijk een PUP-50 van Rob Stenders. Een Top 50 met de beste liedjes van toen, met de oren van nu en dan ook nog eens op Gerards smaak gesorteerd. Dat waren dus 50 te gekke liedjes met ook hier en daar een verrassing. Waaronder 'That's Your Secret' van Sea Level. Een liedje dat Gerard niet kende voor hij het in de lijst van Rob hoorde.

Chuck Leavel

Sea Level heeft Nederland namelijk nooit bereikt. In de VS kwam dit liedje nog in de hitlijsten, maar de oversteek over de oceaan heeft het nooit gehaald. Zonde, want de band van Chuck Leavel (Chuck Leavel, C. Leavel, C. Level, Sea Level... get it?) maakte hele leuke liedjes!

Shazam

Het onbekende liedje viel in de smaak, want ineens schoot deze plaat de Shazam-charts binnen! Lekker hoor! Die mag gewoon uit De Kluis en in het systeem blijven.

>> Alle liedjes uit De Kluis in één handige playlist

De Kluis: Sea Level - 'That's Your Secret'

Ster advertentie
Ster advertentie