Ekdom In De Ochtend

Nashville dag #1: Music Row en Super Bowl

  1. Nieuwschevron right
  2. Nashville dag #1: Music Row en Super Bowl

Een goed begin is het halve werk! En een goed begin was het zéker met een dagje rond in Music Row en een hele lekkere eerste uitzending.

Oké, oké, we deden 'm op ons tandvlees, maar hij was gewoon wel fantastisch, die eerste dag in Nashville, Tennessee. We houden je dagelijks op de hoogte met een reisverslag rechtstreeks vanuit Nashville, Tennesse. Naast de uitzendingen en de repo's check je zo ook een beetje het reilen en zeilen backstage.

Music Row

De ochtend begon na een natuurlijk veel te kort nachtje na zo'n hysterische reisdag. Het kleine zonnetje en het Amerikaanse, in vet druipende ontbijtje maakte een hoop goed. Ook het vooruitzicht dat we vandaag de eerste glimp van de muzikale historie van Nashville, en dan in het bijzonder de wijk Music Row, zouden zien, verzachtte het slaaptekort eigenlijk volledig. Legendarische plekken gezien, interessante mensen gesproken en op de pianokruk van Elvis gezeten... Music Row was net zo legendarisch als de verhalen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Check nog heel veel meer over Music Row

Hoogtepuntje in Music Row was toch wel de legendarische RCA Studio's, maar voornamelijk het gezicht van Gerard toen hij de deur uitliep en met een grijns van oor tot oor trots vertelde dat hij op heilige grond had gestaand. Dat maakte het wel af.

Super Bowl Sunday

We mogen misschien geen fluit van de regels van American Football snappen, als je in de VS bent op het moment dat de Super Bowl wordt gespeeld, dan moet je kijken. Alleen al de hysterie bij die gekke Amerikanen is genoeg om even een biertje in de kroeg te doen waar ze de tv-schermen aan hebben staan.


De studio in

Na geen moment stilgezeten te hebben, ging na een grondige check om 23.00 uur, lokale tijd, de schuif open voor die eerste "ochtendshow" vanuit Nashville Tennesse. Bijgestaan door Ilse DeLang, JB Meijers, de andere Linnets en een ijzersterk team van Amerikaanse techneuten, ging de uitzending werkelijk als een zonnetje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarschijnlijk vergeten we de helft te vertellen van wat we gezien hebben, maar geloof ons: dit was een perfecte dag om Nashville mee te beginnen. Meteen een plekje in ons muzikale hart!

Morgen op het programma: een interview met een heule interessante Nederlander in Nashville, een bezoekje aan The Country Hall Of Fame en nog heel veel meer. We krijgen er geen genoeg van!

Ster advertentie
Ster advertentie