Ekdom In De Ochtend

De Kluis: John Mayer - '83'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kluis: John Mayer - '83'

Bij release vond Gerard 'm al te gek! Niet wetende dat het later zo'n superster zou worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hij zou later een héle grote worden in de muziekbizz, maar toen Gerard deze plaat voor het eerst hoorde, kon hij dat nog lang niet voorspellen. Je hoort 'm nog veel op de radio, maar nooit met dit liedje. Uit De Kluis: '83' van John Mayer.

2001

Terug naar 2001, het jaar waar Gerard voor het eerst in aanraking kwam met een muzikaal fenomeen in de dop. Hij werd uitgenodigd bij Sony Music door plugger Paul om eens te luisteren naar een plaat waarvan hij zéker wist dat het wat voor Gerard was: Room For Squares.
​Dat klopte, want Gerard vond het hele album te gek! Dus ook de single 'No Such Thing', maar zéker ook de albumtrack '83'. Die bleef altijd een beetje plakken bij Gerard.

'Very melodic'

Uiteindelijk kwam John Mayer naar Nederland en Gerard nodigde hem natuurlijk uit in de studio. Hij vertelde over zijn album: 'it's very melodic, people are gonna love it' en hij wilde zijn Hotmail even checken op de computer. Vervolgens verliet hij de Arbeidsvitaminen om later een hele grote meneer te worden in de muziekbizz.

>> Alle liedjes uit De Kluis

De Kluis: John Mayer - '83'

Ster advertentie
Ster advertentie