Ekdom In De Ochtend

De Kluis: Corduroy - 'Mini'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kluis: Corduroy - 'Mini'

Het laatste liedje dat Gerard hoorde voor hij de liefde van zijn leven tegenkwam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dit is weer zo'n liedje uit De Kluis waar een mooi persoonlijk verhaal van Gerard aan vastzit. En nog een leuke track ook en geen hit geworden! Voldoet dus eigenlijk aan alle eisen voor een ideale Kluis-plaat.

Acid Jazz

Een van Gerards favoriete labels ooit is Acid Jazz. Een labeltje dat heel veel (onbekende) favoriete artieste van Gerard onder contract had staan. Denk aan The Brand New Heavies en Galliano bijvoorbeeld, maar ook Corduroy. Deze band scoorde nooit een hit. Niet eentje. En toch werd 'Mini' een all time favorite van Gerard.

Samen naar het feestje

Hoe dan? Nou, Gerard had in de nineties een feestje en omdat hij niemand kende, ging hij er met Rob Stenders samen heen. Hij kende namelijk ook niemand en da's dan wel zo gezellig. Dus Gerard haalde Rob thuis op in Almere.

'Mini' in de binnenzak

Robbie moest alleen nog een fris overhemd aantrekken en voor hij naar boven schoot, zette hij nog loeihard een nummer op: 'Mini' van Corduroy. Gerard vond dit zó te gek dat 'ie het plaatje wilde lenen. Met 'Mini' in zijn binnenzak gingen ze naar het feestje.

Het feestje waar hij de liefde van zijn leven zou ontmoeten.

Nooit meer hetzelfde

Dus sinds 'Mini' zou Gerards leven nooit meer hetzelfde zijn. Geen hit geworden, wel heel goed én speciaal voor Gerard. Met recht een liedje om eens uit De Kluis te halen.

>> Alle liedjes uit De Kluis in één handige playlist

De Kluis: Corduroy - 'Mini'

Ster advertentie
Ster advertentie