Ekdom In De Ochtend

Jett Rebel is back! En direct live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel is back! En direct live bij Ekdom in de Ochtend

Primeur! Jett Rebel releaste om 00.00 uur zijn single 'Amy' en kwam hem een paar uurtjes later live bij Gerard spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sommige artiesten hebben een soort van vrijbrief om langs te komen als ze een nieuw liedje hebben en die live willen spelen. Jett Rebel is zo iemand, want telkens als 'ie er is, is het steengoed!

'Amy'

In de nacht van donderdag op vrijdag bracht Jett Rebel na veel teasen zijn nieuwste single uit: 'Amy'. Een lekker popliedje geïnspireerd op de seventies met een vleugje eighties, maar dan met het Jett Rebel-sausje erover. Een muzikale schot in de roos, want na een eerste luisterbeurt was Gerard er al helemaal gek van.

Jett Rebel is back! Nieuwe single, nieuwe sound, nieuw haar!

Dus stond Jelte met zijn superband en zijn frisse coupe diezelfde ochtend nog bij Gerard op de buhne. Het belooft een druk muzikaal jaar te worden voor Jett Rebel.

Topsong

Niet aleen Gerard was gecharmeerd van het chanson van Jett Rebel, eigenlijk waren alle Radio 2-dj's overtuigd na de live-performance: 'Amy' is een heel goed liedje. En...

Jett Rebel heeft met 'Amy' de NPO Radio 2 Topsong!

...moet dus NPO Radio 2 Topsong worden! Na druk overleg in de dj-groepsapp was het unaniem. En daar was Jelte natuurlijk helemaal blij mee.

Top 2000-reputatie

Dus zat het sfeertje er lekker in. Dus die Top 2000-cover moest wel goedkomen. Jett Rebel heeft wat dat betreft namelijk een aardige reputatie hoog te houden. Zijn versie van 'World Turning' of 'My Sharona' zullen we nooit meer vergeten.

Nu waagde hij zich aan een utieme classic. Een liedje waar je volgens velen eigenlijk niet aan mag komen. Tenzij je Jett Rebel bent! Want wat een su-per-vette versie van Bruce Springsteens 'The River' wist 'ie te spelen. In één woord:

WOW!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie