Ekdom In De Ochtend

Tony Hadley (ex-Spandau Ballet) live bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Tony Hadley (ex-Spandau Ballet) live bij Ekdom in de Ochtend

Ja hoor! Weer een muzikale held in Gerards studio! Dit keer Tony Hadley, ex-Spandau Ballet!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gerard is misschien wel de grootste muzikale lucky bastard van de Nederlandse radio, want hij had gewoon wéér een muzikale held in zijn studiootje. Dit keer terug naar de jaren tachtig met... Tony Hadley, ex-zanger van Spandau Ballet! 'Gold', 'True', 'Through The Barricades', 'Only When You Leave', je kent ze allemaal!

Ex-Spandau Ballet

Wat een tijd had hij in de eighties! Samen met de andere bandleden scoorde hij wereldwijde monsterhits en zag hij de hele aardbol van binnen en buiten. Prachtige tijden waren het voor de grappige Brit en nog steeds kijkt 'ie met veel plezier terug op zijn tijd bij Spandau Ballet.

Tony Hadley kijkt met veel plezier terug op zijn tijd bij Spandau Ballet

Want die tijd is voorbij. Hij mag er juridisch gezien niet veel over vertellen, dus vroeg Gerard er ook niet over door en liet hij de muziek voor zich spreken.

'Everytime'

Tony Hadley heeft namelijk een nieuwe single! Met dat superherkenbare stemgeluid neemt hij je op 'Everytime' weer helemaal mee zijn muziek in. Prachig om te horen dat hij nog steeds prima bij stem is. Zelfs zo vroeg op de ochtend!

Frikandel

Dit willen we je niet onthouden: viavia hoorde Gerard dat Tony gek is op... frikandellen! Oudhollandse, gefrituurde frikandellen. Dat gerucht bleek 100% waar en zo zat Tony vlak na de show te genieten van een klein frikandelletje. Hij vindt ze wel lijken op "English breakfast sausages". Culinair was hij sowieso wel gecharmeerd van het aanbod in Nederland, dus hij komt met alle liefde een keertje terug!

Ster advertentie
Ster advertentie