Ekdom In De Ochtend

Jett Rebel live weer supergoed as ever

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel live weer supergoed as ever

Nieuwe band, nieuwe plaat, nieuwe single, maar ouderwets goed! Jett Rebel speelde de Radio 2-studio plat!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jett Rebel en Gerard Ekdom blijft een mooi koppel. Muziekliefhebbers pur sang, de één maakt aan de lopende band te gekke platen, de ander draait die met alle liefde. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn.

Super Pop

Een paar weekjes geleden kwam 'All The Way' uit en met dat liedje ging Jett weer volledig de poppy kant op. Schot in de roos! En hij scoorde er meteen de 5-sterren Track mee. Een fijne voorbode op het volledige album Super Pop. Die kwam deze week uit en daarom stond een supertrotse Jelte in de studio om de sterren van de hemel te spelen.

Jett Rebel is gelukkiger en dat is terug te horen op zijn nieuwe album Superpop

Het gaat gewoon lekker met Jelte en zijn splinternieuwe band. Dat ze nog niet zo lang samen spelen, hoorde je helemaaaaaaal niks van. Wat klonk die single al ongelooflijk strak.

Fleetwood Mac-cover

Daarbovenop hadden ze nog een verrassing ingestudeerd voor Gerard, namelijk een cover van Fleetwoord Mac. En dan juist "niet your average 'Go Your Own Way'," zoals Jett het zelf noemde, maar 'World Turning'. Deze albumtrack toverde hij met zijn superband om tot een feest. Niets minder dan een feest. Daarom is Jett Rebel altijd welkom bij Gerard in de show!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie