Ekdom In De Ochtend

De Kluis: Grace - 'Not Over Yet'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kluis: Grace - 'Not Over Yet'

Weer terug na een vakantie! Het is nog niet over hoor!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Na twee weken vakantie is Gerard gewoon weer terug, want het is voorlopig nog niet over hoor! Er komen nog genoeg Kluis-platen van Gerard aan. Te beginnen bij 'Not Over Yet' van Grace.

Mysterieus postorderbedrijf

Die plaat kwam tot Gerard op een speciale manier. Aan het begin van de nineties had Gerard geen cent te makken, maar wilde natuurlijk wel alle nieuwste platen kunnen draaien. Er was een manier om dat te fixen: 25 gulden in een envelop sturen naar een mysterieus postorderbedrijf en dan hopen dat de geruchten waar waren. Je zou dan zomaar een doos met promosingles teruggestuurd kunnen krijgen.

Overal pakketten

Dat bleek waar, maar werkte maar één keer per adres. Dus kreeg oma één een paar weken later een pakket, oma twee een paar weken daarna, daarna de buren, daarna de andere buren enzovoorts. Gerard kon z'n geluk niet op.

Perfecto Label

Eén van de singles die meekwam, was 'Not Over Yet' van Grace van het Perfecto Label, het label bleek van Paul Oakenfold te zijn. De track werd aangeprezen omdat 'ie in de Top 100 beste dancetracks ooit zou zitten, maar een hit werd het niet.

Wel altijd een favoriet geweest van Gerard. Hoog tijd dat 'ie weer eens op je radio kwam!

>> Alle liedjes uit De Kluis in één handige playlist

De Kluis: Grace - 'Not Over Yet'

Ster advertentie
Ster advertentie