Ekdom In De Ochtend

De Supporterstour met Floortje en Jeroen

  1. Nieuwschevron right
  2. De Supporterstour met Floortje en Jeroen

Twee weken in augustus staat niet alleen Rio, maar ook heel Nederland in het teken van de Olympische Spelen. Floortje Dessing en Jeroen Kijk in de Vegte supporten de sporters samen met de thuisblijvers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> CHECK DIRECT ALLES OVER RADIO 2 EN RIO

Iedereen gaat weleens op vakantie, zelfs Gerard Ekdom. En om je ochtend net zo lekker te laten beginnen tijdens zijn afwezigheid, heb je wel een leuke vervanger nodig. Wie bel je als je zelf in het buitenland zit? Floortje Dessing natuurlijk, de dame die al-tijd in het buitenland zit!

Floortje terug op de radio

Huh!? Ja, dat klinkt misschien wat onlogisch, maar de top-tv-presentatrice is ooit begonnen op de radio én is in Nederland tijdens twee van Gerards vakantieweken. Kijk, dan klinkt het helemaal zo gek nog niet. En het is sowieso leuk om Floortje een keer weer op de radio te horen. Ze wordt bijgestaan door haar oude radiomaatje Jeroen Kijk in de Vegte.

Van maandag 8 tot en met vrijdag 19 augustus wordt je wakker met de Supporterstour met Floortje en Jeroen. Dat is middenin de twee weken van de Olympische Spelen in Rio. Ze kunnen niet wachten tot de Spelen beginnen en de Nederlandse sporters naar goud te juichen vanuit Nederland!

Met een touringcar langs de thuisblijvers

Dat doen zij niet met zijn tweeën, daarvoor gaan ze met een bus langs bij de vrienden, familie, sportmaatjes, medestudenten, huisgenoten, oud-clubgenoten, grootste fans, noem maar op... Een tour langs de thuisblijvers. Daarvoor gaan ze heel het land door voor de mooiste Olympische verhalen vanuit Nederland. Het belooft iets moois te worden hoor!

>> CHECK DIRECT ALLES OVER RADIO 2 EN RIO

Ben jij of ken jij? Let us know!

Ben jij een oud-clubgenootje van Dafne Schippers, gaan jij en Ranomi Kromowidjojo way back, ben jij die oom die alle BMX-banden van Niek Kimmann vroeger plakte of studeer je met zeilster Afrodite Zegers? En lijkt het je leuk als de bus van Floortje en Jeroen voor de deur parkeert om samen het moment suprême te kijken? Mail dan snel naar floortje@radio2.nl!

Maandag 8 tot en met vrijdag 19 augustus van 6.00 tot 9.00 uur: De Supporterstour met Floortje en Jeroen op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie