Ekdom In De Ochtend

De Kluis: Terence Trent D'Arby - 'Holding On To You'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kluis: Terence Trent D'Arby - 'Holding On To You'

Hij scoorde dikke hits van zijn debuutalbum, maar daarna werd het succes iets minder. Maar dit is echt een te gekke track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jaren tachtig-sterren hadden het bij vlagen heel lastig in de nineties. Terence Trent D'Arby is er zo een. Hoewel hij nog wel wat successen had, haalde het het niet bij de singles van zijn debuutplaat. 'Holding On To You' is wel echt een goede plaat!

Vlees noch vis

Zijn album Introducing The Hardline According To Terence Trent D'Arby was een doorslaand succes. Er kwam een hele bak hits vanaf en daarna volgde natuurlijk album nummer twee: Neither Fish Nor Flesh. Dat was best een treffende titel, want die deed het een stuk minder goed.

Terence is de weg kwijt

Terence raakte toen even een beetje de weg kwijt. Hij deed vreemde uitspraken (zo zei hij dat hij een betere plaat had gemaakt dan Sgt. Pepper's van The Beatles) en deed gekke dingen.

Vibrator

Toch herpakte hij zich muzikaal weer en volgden er nog een paar prima albums, waaronder Vibrator. 'Holding On To You' kwam daarvan af en is gewoon een hele goede plaat. Het werd nog een bescheiden hitje, maar je hoort hem echt nooit meer. Dat ligt niet aan Gerard. Die draait 'm gewoon.

>> Alle liedjes uit De Kluis in één handige playlist

De Kluis: Terence Trent D'Arby - 'Holding On To You'

Ster advertentie
Ster advertentie