Ekdom In De Ochtend

De Kluis: Kid Creole & The Coconuts - 'I'm A Wonderful Thing Baby'

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kluis: Kid Creole & The Coconuts - 'I'm A Wonderful Thing Baby'

Je kent ze natuurlijk van die grote hit 'Annie, I'm Not Your Daddy', maar ze hadden meer noten op hun zang!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het schreeuwt lente! Niet alleen het stralende zonnetje, maar ook muzikaal is het misschien wel de mooiste tijd van het jaar. Zo haalt Gerard de ene na de andere lente-track uit De Kluis. Vandaag Kid Creole & The Coconuts. Maar dan niet die ene hit natuurlijk.

Dr. Buzzard's Original Savannah Band

Eerst ging dit collectief nog door het muzikale leven onder de titel Dr. Buzzard's Original Savannah Band, maar dat vonden ze niet catchy genoeg. Het bleef niet lekker hangen, dus zochten ze een nieuwe naam en kwamen vervolgens op Kid Creole & The Coconuts. Dat was namelijk wel heel normaal en helemaal niet gek. Of... nouja.

'Annie, I'm Not Your Daddy'

In elk geval maakten ze heerlijke zomerse liedjes. Absoluut hoogtepunt was qua hitlijstnoteringen zeker 'Annie, I'm Not Your Daddy'. Maar er was meer! Ze wisten best wel wat hitjes te scoren, maar groter dan "die ene" werden ze nooit meer.

Lente-mapje

Een van de leukste is het immer bescheiden 'I'm A Wonderful Thing Baby'. Het liedje is ook wel degelijk wonderful, zeker met de lente die nu echt dubbeldik inzet. Hij zit altijd in Gerards mapje/playlist "Lente", dus is het met recht een lente-Kluis-plaat.

>> Alle liedjes uit De Kluis in één handige playlist

De Kluis: Kid Creole & The Coconuts - 'I'm A Wonderful Thing Baby'

Ster advertentie
Ster advertentie