Naar homepage
Ekdom In De Ochtend

Chef'Special breekt door in VS en geeft details over nieuw werk

  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special breekt door in VS en geeft details over nieuw werk

Zooo! Chef'Special gaat superlekker! Zanger Joshua vertelde dat ze de Amerikaanse stadions langstouren en dat er nieuw werk aankomt.

Joshua Nolet en de mannen van Chef'Special zijn net terug uit The States. En daar hebben ze een behoorlijke slag geslagen: nieuwe liedjes schrijven, bergen promotie doen, een hele rits aan optredens geven en ondertussen een stadiontour binnenslepen.

Op tour met Twenty One Pilots

Dat laatste doen ze niet helemaal alleen. Jaren geleden stonden zowel Twenty One Pilots als Chef'Special op Pinkpop en toen klikte het al tussen de heren. Nu, een paar jaar later, zijn ze gevraagd door de band die ineens keihard geëxplodeerd is om mee op tour te gaan. Ze staan in hele grote zalen en gigantische stadions en Chef'Special staat daarbij. Eind mei gaan ze weer richting de VS.

Battle of the songs

In de tussentijd heeft de band heel veel liedjes geschreven en die gaan ze binnenkort opnemen. Eerst komt er dan een soort "battle of the songs" waar dan de beste liedjes over moeten blijven die uiteindelijk op het nieuwe album terechtkomen. Joshua kon nog een klein detail bekendmaken over die nieuwe tracks: "Ik kan je in ieder geval vertellen, Gerard: het wordt een gaaf album."

Ster advertentie
Ster advertentie