De Wild In De Middag
KRO-NCRV

30 MINUTEN RAUW met Kim-Lian van der Meij

  1. Nieuwschevron right
  2. 30 MINUTEN RAUW met Kim-Lian van der Meij

Deze week heeft Ruud een bijzonder gesprek met multi-talent Kim-Lian van der Meij. De twee komen elkaar al jaren tegen in het vak, maar leren elkaar nu pas écht kennen.

30 minuten met Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian kan eigenlijk te veel om op te noemen, maar is vooral bekend als zangeres en presentatrice. Ruud weet de duizendpoot tijdens het gesprek op haar gemak te stellen. Het zorgt ervoor dat Kim-Lian veel loslaat: "Ik vind jou dus heel schattig en daar kan ik makkelijk tegen lullen." Wanneer ze het echter over de kwetsbaarheid van kinderen hebben, krijgt Kim-Lian tranen in haar ogen. Zo vertelt ze erg emotioneel te zijn geweest na het tragische bakfietsongeluk in Oss. "Voor mij zou dan mijn leven echt over zijn," aldus Kim-Lian.

Ook vraagt Ruud naar Kim-Lians leven in Zweden, waarom ze nog steeds niet getrouwd is en hoe het is om zoveel te kunnen en willen.

Quote

Waarom moet je nou één ding zijn? Waarom kun je niet alles tegelijk doen als je dat leuk vindt?

Kim-Lian van der Meij

Hoe te beluisteren?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

Meer podcasts van NPO Radio 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

De Wild in de Middag

Je hoort Ruud elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2!

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie