De Wild In De Middag
KRO-NCRV

30 MINUTEN RAUW met Danny de Munk

  1. Nieuwschevron right
  2. 30 MINUTEN RAUW met Danny de Munk

In deze aflevering van 30 MINUTEN RAUW laat Danny de Munk het achterste van zijn tong zien.

Dertig minuten met Danny de Munk

Vanaf het moment dat Danny aanschuift bij Ruud, is hij een open boek. De trouwe Amsterdammer vertelt dat die eerlijkheid hem ook weleens tegenwerkt: "Ik ben iedereens vriend en dat is af en toe mijn valkuil.” De Munk wordt echter al op zijn twaalfde ondekt en heeft hierdoor te veel ervaring opgebouwd om zich voor de gek te laten houden. Die doorbraak komt de jonge Danny overigens niet aanwaaien. "Mijn ouders en ik zijn in het diepe gegooid en hebben altijd moeten knokken," aldus de zanger. Danny voelt zich door zijn volkse accent in het begin niet overal thuis. Hij noemt zichzelf 'de bouwvakker in musicalland': "Ik ben altijd een beetje het buitenbeentje geweest van die elitewereld."

Ruud en Danny hebben het ook nog over Dannys huwelijk, het bezwijken aan stress en de grote namen die de jonge de Munk het vak leerden.

Quote

Ik heb ooit in een interview gezegd dat ik de bouwvakker in musicalland ben.

Danny de Munk

Hoe te beluisteren?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

Meer podcasts van NPO Radio 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

De Wild in de Middag

Je hoort Ruud elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2!

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie