De Wild In De Middag
KRO-NCRV

30 MINUTEN RAUW met Leco van Zadelhoff

  1. Nieuwschevron right
  2. 30 MINUTEN RAUW met Leco van Zadelhoff

Ruud de Wild gaat in deze nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW in gesprek met Leco van Zadelhoff.

Glamourpoes

Ruud de Wild gaat 30 minuten lang het gesprek aan met Leco van Zadelhoff. Zijn carrière als visagist lijkt voor hem met een explosie te beginnen. 'Wanneer werd jij de glamourpoes?', vraagt Ruud zich daarom af. “Toen ik begon met dit vak was het nog redelijk nieuw. In Nederland had je nog niet echt artiesten die met hun eigen mensen kwamen. Ik heb gewoon altijd geprobeerd te doen wat ik leuk vond om te doen en dat lukte”, legt van Zadelhoff uit.

Stuiterbal uit Harderwijk

Ruud wil ook graag weten wat de reactie in de visagie-wereld was op de jonge van Zadelhoff. "Wat denk jij? Dan komt opeens die stuiterbal uit Harderwijk die alles leuk vond en alles wilde doen en daar werd wel vreemd op gereageerd. Maar ook door een aantal mensen ongelofelijk positief dus ik heb daarin altijd wel mijn kans gekregen", vertelt hij.

Ruud praat verder met hem over of het lastig is om te zijn wie hij is en wat hij zou willen veranderen aan Ruud. Je hoort het allemaal in de nieuwe 30 MINUTEN RAUW.

Hoe te beluisteren?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

Meer podcast van NPO Radio 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

De Wild In De Middag

Je hoort Ruud de Wild elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie