100 uur voor KWF

Thiandra blikt een jaar later terug op haar bruiloft tijdens 100 uur voor KWF

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Thiandra blikt een jaar later terug op haar bruiloft tijdens 100 uur voor KWF

Thiandra stapte vorig jaar tijdens 100 uur voor KWF in het huwelijksbootje met haar man Menno. Een jaar later kijken Thiandra en haar vader Anne samen met Wouter en Frank terug op die bijzondere dag.

Een jaar geleden trok Thiandra haar stoute schoenen aan, ze reageerde op de oproep van Frank in Hofleverancier van de Liefde. Ze wilde graag zo snel mogelijk trouwen met haar vriend Menno, omdat haar vader ernstig ziek is. “Ik wil dit zodat mijn vader er wel bij kan zijn en hij de bruiloft kan meemaken", vertelde ze. Een jaar later is haar vader, Anne, er gelukkig nog steeds.

Thiandra kijkt nog steeds heel positief terug op haar trouwdag: “We kijken nog zo vaak de filmpjes en foto’s terug", vertelt ze aan Wouter en Frank, die een toespraak hielden op haar bruiloft, tijdens 100 uur voor KWF. Naast die speech tijdens de ceremonie was Thiandra's hoogtepunt toch wel het jawoord.

Bekijk hieronder de beelden van de bruiloft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Kijk om je heen'

Een verrassing voor Thiandra, ook haar vader Anne is aan de lijn. Anne geeft aan dat het redelijk goed met hem gaat. “Ik heb een hele winter vol behandelingen gehad, deze zomer lekker geen behandelingen, dus ook weinig last van bijwerkingen." Een stuk beter nieuws dan vorig jaar, waar de situatie van Anne nog veel onzekerder was. Anne staat er positief in en kijkt naar alle mogelijkheden die er zijn, dat raadt hij ook iedereen die deze ziekte heeft aan: "Kijk om je heen, er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen.”

Ook vader Anne kijkt met warme gevoelens terug op de trouwdag. “Het was een emotioneel moment dat ik Thiandra naar het altaar bracht waar zanger Tim Dawn het nummer To Love Somebody van de Bee Gees zong. Ondanks dat vader Anne vorig jaar op de bruiloft losging op Guns ’N Roses is het toch de plaat To Love Somebody die hij nu aanvraagt.

Benieuwd naar het hele gesprek? Bekijk het hieronder.

Video niet beschikbaar

100 uur voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 5 september 14.00 uur een week lang in voor KWF Kankerbestrijding. Tot en met vrijdag 9 september 18.00 uur maken vijf dj-teams 100 uur radio voor het goede doel en helpen zij collecteren tijdens de KWF Collecteweek. Wil je doneren en een plaat aanvragen? Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie